Святий Миколай відкриває серця

20 Грудня 2018

Святий Миколай відкриває серця

Кожна дитина живе з вірою в диво. Ця віра робить її світ яскравішим. Завдання ж дорослих – реалізувати ці прагнення і віру.Щороку ближче до середини грудня співробітники Житомирського картонного комбінату приміряють кожух Святого Миколая. Ось і в цьому році комбінат разом з організаціями-партнерами вітають дітей з дитячих будинків.

«Кожен раз, коли ми прикрашаємо ялинку вдома, з дітьми, я думаю про те, що є в країні, на жаль діти, мрії яких нікому здійснити. Але ж при цьому вони, так само як і наші діти, вели себе добре і писали листи Святому Миколаю. Що може бути важливіше дитячих бажань! Ось в такій ситуації добре розумієш фразу – «чужих дітей не буває». Саме тому, ми щорічно разом з бізнес-партнерами та колегами вирушаємо в дитячі будинки з подарунками від Святого Миколая », – говорить перший заступник генерального директора ТОВ« ЖКК »Рудковський Сергій Анатолійович.

Все народилося з приватної ініціативи співробітників ЖКК – просто хлопці скооперувалися для організація свята в дитячому будинку. І ось сьогодні ця ініціатива має вже всеукраїнський масштаб. За словами Ірини Решетнюк, провідного спеціаліста відділу збуту, в програмі ЖКК приєднуються партнери з усіх регіонів країни: «Ми пишаємося тим, що поруч з нами працюють такі добрі і чуйні люди, що разом ми здатні організувати настільки масштабні святкові програми».

Цього року подарунки і увагу отримали діти з Житомирської, Вінницької, Хмельницької, Сумської, Черкаської, Харківської, Київської та Одеської областей. У планах Житомирського картонного щороку розширювати географію добрих справ.

 

За словами директора Коростишівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Віталія Макарчука така увага вкрай потрібна дітям: «Ви ж розумієте, що найцінніше в цьому світі – це увага і розуміння. Діти, мрії яких не збуваються, отримують невірне уявлення про навколишній світ, бачачи в ньому тільки сірість і жорстокість. Відповідно, вкрай важливо навіть з точки зору майбутнього країни, підтримувати такі традиції на всеукраїнському рівні. Ми безмежно вдячні меценатам і рядовим співробітникам підприємств, який в ці дні, входячи в роль Святого Миколая, даруючи нашим дітям справжнє диво».

З такою думкою вихователя солідарний і керівник відділу постачання Житомирського картонного комбінату Андрій Голяк: «Ми, дорослі, прекрасно розуміємо, що для дітей важливі не стільки подарунки і солодощі, скільки увага, турбота і віра в те, що є люди, які завжди допоможуть і підтримають. Коли тебе тримає за руку маля і веде до прикрашеної ялинки – хочеться зробити все можливе, щоб посмішка на його обличчі залишалася якомога довше. Дитячий сміх пробуджує в нас все тільки саме добре і світле. Ці малюки роблять нас добрішими і мудрішими! ».

Керівництво та колектив Житомирського картонного комбінату, вітаючи дітей в цьому році, хоче окремо відзначити внесок партнерів, які приєдналися в цьому році до акції. Це перш за все: ЗАТ «Житомирські ласощі», ТОВ «Ефективні інвестиції», ТОВ «Beehive», ТД «Темп», Агрохолдінг Авангард, ТОВ ТПП «Зодіак», мережа магазинів «Антошка», ТОВ «Петруцалєк», БО «Корпорація монстрів ». Саме в такій співпраці і проявляється соціальна відповідальність бізнесу, що серйозно думає про майбутнє країни – дітей!

Попередня новина
Наступна новина