Вічна пам’ять: Герой Попович Олександр – співробітник ТОВ “ЖКК”, що віддав життя за Батьківщину

1 Червня 2023

Вічна пам’ять: Герой Попович Олександр – співробітник ТОВ “ЖКК”, що віддав життя за Батьківщину

Сумна звістка: Пам’ять про Героя Поповича Олександра, слюсаря-ремонтника паперового цеху, житиме в серцях назавжди

Зі скорботою в серці повідомляємо про трагічну загибель нашого шановного співробітника Поповича Олександра. Він був яскравою, відповідальною та працьовитою людиною, яка не тільки віддавалася своїй роботі, але й плекала любов до життя і своєї Батьківщини.

Олександр боронив наш спокій з 24 лютого 2022 року, але з 21 березня 2023 року з ним пропав зв’язок. З величезним жалем ми дізналися, що він загинув під час виконання свого службового обов’язку в Авдіївці.

Прощання з нашим Героєм відбудеться завтра, 2 червня 2023 року. Початок прощання заплановано о 9:30 в його домі за адресою проспект Миру, 25. О 10:30 відбудеться відспівування в Свято-Михайлівському кафедральному соборі, а о 11:30 – похорон на військовому кладовищі.

В цей скорботний момент хочемо щиро висловити своє глибоке співчуття родині Олександра. Дякуємо Герою за його безкорисну відвагу, проявлену ціною власного життя. Його самопожертва та відданість незабутні для нас.

Пам’ятатимемо Олександра як справжнього героя, чиї вчинки завжди залишатимуть слід у наших серцях. Він назавжди залишиться в пам’яті колективу ТОВ “ЖКК” і усіх, хто знав його.

Попередня новина
Наступна новина