ЖКК отримав Подяку: продовжуємо надавати допомогу військовим та власним працівникам

12 Жовтня 2023

ЖКК отримав Подяку: продовжуємо надавати допомогу військовим та власним працівникам

Житомирський картонний комбінат отримав Подяку від Житомирського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

ЖКК продовжує виявляти високе почуття патріотизму та системно підтримувати українську армію. Нещодавно, підтверджуючи свій зв’язок із військовими та соціальну відповідальність, ми отримали Подяку від Житомирського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за плідну співпрацю та підтримку Центру.

ЖКК не лише надає адресну допомогу військовим, але й систематично забезпечує ЗСУ автомобілями для потреб армії.

«Ми розуміємо, що сучасна війна – це швидкість і від цього залежить життя військових, тому зробили акцент на автомобілях для ЗСУ. Це фундамент, це дуже допомагає їм на фронті. Попит є саме на пікапи, бо у них гарна прохідність, а також можна перевозити спорядження», – говорить заступник генерального директора з комерційних питань ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Олег Барський.

Підтримка армії від комбінату не обмежується лише передачею автомобілів. ЖКК також дбає про власних працівників, які повертаються додому після військової служби. Вже понад сто працівників підприємства служать в Збройних Силах, і ми намагаємося підтримувати їх, надаючи допомогу. Ми розробляємо програму підтримки для наших колег, які повертаються з фронту, та активно допомагаємо в реабілітації поранених військовослужбовців.

Житомирський картонний комбінат залишається відданим своїй меті – підтримувати українську армію та вносити вагомий внесок у військову справу нашої держави. Наша спільна мета – сильна та безпечна Україна!

Попередня новина
Наступна новина