ЖКК підтримав проведення чемпіонату України з сучасного п’ятиборства

21 Вересня 2023

ЖКК підтримав проведення чемпіонату України з сучасного п’ятиборства

Житомирський картонний комбінат (ЖКК) активно підтримує розвиток спорту в регіоні. Цього разу  комбінат теж не залишився осторонь проведення чемпіонату України з сучасного п’ятиборства, який пройшов в Житомирі. ЖКК є єдиним спонсором Житомирської федерації сучасного п’ятиборства.

В чемпіонаті взяли участь 240 учасників з п’яти регіонів України. Вік учасників від 9 до 70 років. Захід має особливий символічний характер, бо він присвячений пам’яті загиблих захисників України, які завжди залишатимуться в серцях українців. Підтримуючи подібні заходи, ЖКК відзначає не лише підтримку та розвиток спорту, але й важливість пам’яті та гідності.

Підтримка спорту в регіоні є важливим кроком на шляху до популяризації здорового способу життя та розвитку молодого спортивного покоління.

«Ми пишаємося, що можемо бути частиною цього чемпіонату та сприяти розвитку спорту. ЖКК підтримує ініціативи, які сприяють фізичному та духовному зростанню. Водночас разом з усіма учасниками й глядачами ми шануємо пам’ять українських воїнів.», – зазначив генеральний директор ЖКК Олег Карпека.

Житомирський картонний комбінат пишається можливістю сприяти розвитку цього виду спорту та піднімати гідність та честь України в спортивних досягненнях.

Комбінат вітає всіх учасників та вболівальників цієї захоплюючої спортивної події!

Попередня новина
Наступна новина