Команда ЖКК та EFI-груп взяли участь у роботі Черкаського міжнародного економічного форуму

10 Листопада 2023

Команда ЖКК та EFI-груп взяли участь у роботі Черкаського міжнародного економічного форуму

Команда Житомирського картонного комбінату та EFI-груп взяли участь у роботі Черкаського міжнародного економічного форуму.

На думку першого заступника генерального директора «Житомирського картонного комбіната» Вадима Ліскі, такі заходи є надзвичайно своєчасними та актуальними. Адже саме зараз під час війни закладаються основи майбутньої економічної перемоги.

У роботі форуму взяли участь представники уряду, державних компаній, парламентарі, науковці та підприємці як всеукраїснького рівня так і локального.

На трьох панелях учасники обговорювали інвестиції у часи війни, обов’язок бізнесу перед державою і мобілізованими працівниками, роль людського капіталу та важливість ветеранів. Також розмовляли про повернення біженців та пошук трудових ресурсів. Висвітлювали необхідність різкої переорієнтації економіки, зміни економічної структури регіонів, підвищення продуктивності та наукомісткості виробництва.

Вадим Ліскі поділився враженнями від форуму: “Дуже сильні спікери. Правильна організація дискусії. Високі стандарти якості в організації усіх процесів. І, що дуже важливо, відверта розмова про співпрацю бізнесу та влади. Все як я люблю – щиро, відверто, на партнерських умовах. За це окрема вдячність організаторам – у вас все вийшло!”

Попередня новина