Житомирський картоннний комбінат розвиває співпрацю з університетами

26 Травня 2023

Житомирський картоннний комбінат розвиває співпрацю з університетами

Наше підприємтсво продовжує успішну співпрацю з навчальними закладами, спрямовану на проходження практики та підвищення кваліфікації наших співробітників, а також для розвитку нашого бренду як роботодавця.

25 травня 2023 року наше підприємство відвідали студенти 3-го курсу природничого факультету Житомирського державного університету імені Івана Франка в рамках навчальної практики з економічної та соціальної географії.

Під час їхнього візиту студенти мали можливість ознайомитися з роботою нашого підприємства, побачити його виробничі процеси та дізнатися більше про специфіку роботи в галузі картонного виробництва. Наші співробітники надали студентам цінні знання та досвід, а також відповіли на всі їхні запитання.

Ми пишаємося тим, що маємо можливість співпрацювати з молодими талантами та сприяти їхньому професійному зростанню. Така взаємодія дозволяє не тільки сприяти навчанню студентів, але й залучати нові ідеї та свіже погляд нашого підприємства.

ТОВ “Житомирський картонний комбінат” пише нову сторінку співпраці з вищими навчальними закладами та продовжує відкривати двері для молодих талантів. Ми віримо, що такі зустрічі сприяють розвитку нашого підприємства та відкривають нові можливості для молодих фахівців.

Попередня новина
Наступна новина