ТОВ «Житомирський картонний комбінат» підтвердив відповідність вимогам міжнародним сертифікатам системи ІSО

7 Вересня 2023

ТОВ «Житомирський картонний комбінат»  підтвердив відповідність  вимогам міжнародним сертифікатам системи ІSО

За результатами аудиту TÜV AUSTRIA – незалежної австрійської компанії, що працює з 1872 року в галузі безпеки, якості, інновації, захисту навколишнього середовища та корпоративних інтересів, Товариством вчергове підтверджено відповідність виробництва  міжнародним стандартам якості, екології та харчової безпечності.

Відтак за результатами аудиту отримало підтвердження Інтегрованої системи менеджменту з якості, екології та харчової безпечності Товариства   вимогам міжнародних стандартів:  ISO 9001:2015 Системи управління якості, ISO 14001:2015 Системи екологічного управління, FSSC 22000:2019 Системи менеджменту  безпечністю харчових продуктів.

«Ми успішно пройшли перевірку і ще раз підтвердили, що всі процеси на підприємстві проводяться в контрольованих умовах та спрямовані на постійне підвищення якості продукції. Така висока оцінка, безсумнівно, є результатом модернізації підприємства та систематичної роботи, спрямованої на вдосконалення внутрішньої системи управління якістю, екологією та харчовою безпечністю готової продукції», – генеральний директор Житомирського картонного комбінату Олег Карпека.

ТОВ «Житомирський картонний комбінат»   постійно впроваджує політику та заходи щодо поліпшення якості та забезпечення екологічної і харчової безпечності готової продукції, що випускається підприємством, з метою забезпечення підвищення рівня задоволеності споживачів.

Підтвердження сертифікатів гарантують, що всі процеси в структурних підрозділах підприємства чітко регламентовані і відповідають вимогам міжнародних стандартів. Зокрема це дозволяє підприємству залишатися потужним виробником і постачальником целюлозно-паперової продукції на внутрішньому й зовнішньому ринках, а також надійним бізнес-партнером.

Попередня новина
Наступна новина