ЖКК вчергове допомагає українським військовим

15 Вересня 2023

ЖКК вчергове допомагає українським військовим

Починаючи з лютого 2022 року Житомирський картонний комбінат, систематично допомагає українським захисникам, окремим військовим підрозділам та власним мобілізованим працівникам.

Підприємство вже передало на потреби військових близько двох десятків транспортних засобів. І ось в черговий раз передають автомобіль, цього разу «пікап».

«Наразі близько ста працівників Житомирського картонного комбінату боронять нашу країну в лавах ЗСУ. Ми намагаємося підтримувати з ними зв’язок, щоб отримувати інформацію про те, що їм необхідно і допомагаємо чим можемо. Зараз ми розробляємо програму по допомозі працівникам комбінату, які повертаються з фронту, а також допомагаємо в лікуванні тим, хто отримав поранення. Чекаємо всіх і будемо намагатися допомогти всім нашим працівникам», – відзначив генеральний директор ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Олег Карпека.

З перших днів повномасштабного вторгнення російських військ в Україну Житомирський картонний комбінат дотримується позиції виняткового економічного патріотизму.

Попередня новина
Наступна новина